یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

9 دی ماه 1388؛ روزی که به نام "ولایی ترین روز دی" در زمستانی ترین روزها در تاریخ انقلاب اسلامی ایران ثبت شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، نه دی ماه چهار سال پیش، در چنین روزی یکی دیگر از برگ های طلایی تاریخ انقلاب اسلامی رقم خورد، حماسه ای مردمی که تبعیت بی چون و چرای آنان از ولایت و رهبری را به دنیا نشان داد. بصیرت مردم در نه دی ماه سال 88 به دنبال فتنه گری فتنه گران و هتک حرمت مقدسات دینی و اسلامی، به بلوغ رسید و با وحدت و یکپارچگی با حضور در صحنه، ضمن محکوم کردن اقدامات سخیف فتنه گران، بار دیگر با آرمان های انقلاب اسلامی و امام و شهدا و رهبر انقلاب تجدید پیمان کردند. روزی که به نام "ولایی ترین روز دی" در زمستانی ترین روزها در تاریخ ثبت شد،دراین راستا باتنی چند از علمای آذربایجان شرقی درخصوص تبیین این  حماسه عظیم مردمی به گفت و گو نشستیم.

 آشکار شدن توطئه استکبار در نه دی

حجت الاسلام والمسلمین علی انتظاری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تبریز، گفت: حرکت خودجوش مردم با بصیرت ایران اسلامی در 9 دی سال 88 پاسخ کوبنده‌ای به عاملان فتنه و هم پیمانان آنان بود.

مدیر حوزه علمیه استان آذربایجان شرقی اظهار داشت:عاملان فتنه سال 88 در سایه رأفت نظام جمهوری اسلامی ایران زبان طلبکارانه گشوده و سخنان حق به جانبانه می زنند که حرکت خودجوش مردم با بصیرت ایران اسلامی در 9 دی سال 88 پاسخ کوبنده ای به عاملان فتنه و هم پیمانان آنان بود.

امام جمعه شهرستان جلفا خواص بی بصیرت را عاملان بزرگترین جنایات در طول تاریخ خواند و گفت: سراسر تاریخ گواه جنایت های بزرگی است که در نتیجه ناآگاهی و دنیاپرستی خواص و ظلم های وارده به ائمه و پیامبر(ص) تاکنون بوده است.

حماسه 9 دی در متون درسی گنجانده شود

همچنین مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: حماسه 9 دی به فرموده مقام معظم رهبری در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شده و بايد در متون درسی دانش آموزان گنجانده شود.

حجت الاسلام والمسلمین حمید عظیمی اظهار داشت: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر ماندگاری و تثبیت حماسه عظیم 9 دی در تاریخ انقلاب اسلامی و انتقال آن به نسل های آینده، بایستی نسبت به تبیین آن اقدام کنیم که یکی از این اقدامات می تواند ثبت این حماسه درخشان در متون درسی سیستم آموزشی کشور باشد.

وی در ادامه بر لزوم تبیین ابعاد مختلف فتنه 88 اشاره و تاکید کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر نهادهای زیربط بایستی تمام تلاش خود را برای ثبت حماسه نهم دی و نیز ترسیم زوایای پنهان فتنه 88 بکار گیرند تا از تکرار چنین اقداماتی که در واقع یک کودتای کامل علیه نظام جمهوری اسلامی ایران بود، جلوگیری به عمل آید.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در این خصوص خاطر نشان  کرد: نامگذاری روز 9 دی با عنوان "روز بصیرت" اقدامی پسندیده از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بود اما باید توجه داشت که چنین اقدامی کافی نیست و باید با برنامه ریزی های درست نسبت به آشنایی اقشار مختلف بویژه نسل جوان با پشت پرده فتنه 88 و حماسه عظیم ملت ایران در 9 دی و در واکنش به اقدامات براندازانه سران سرسپرده فتنه تلاش کرد.

حجت الاسلام  والمسلمین عظیمی با اشاره به برخی مباحث مطرح شده در خصوص سران فتنه 88 اظهار داشت: باید به این نکته توجه داشت که اقداماتی که سران فتنه در سال 88 انجام دادند و اثرات بعدی آنها، مصداق اعمال مجرمانه است و نه ایهام و خطا، بنابراین این افراد باید محاكمه و مجازات شوند نه اینکه مورد عفو و بخشش قرار گیرند.

وی با تأکید بر بالا بودن سطح بصیرت آحاد مردم  اظهار کرد: هر مسلمانی وظیفه دارد از مسایل روز مسلمین در دنیای کنونی آگاهی پیدا کند و به نقشه‌های شوم دشمنان اسلام واقف باشد.

حجت الاسلام والمسلمین عظيمي اضافه کرد: حضور مردم در صحنه و حمایت از نظام اسلامی و همچنین نقش بی بدیل ولایت مطلقه فقیه نقشه های دشمنان را نقش بر آب کرد و راه  وخط امام عظيم الشان را بيمه نمود.

روز ملی حمایت از ولایت و رهبری

حجت الاسلام والمسلمین مصطفی باقری بنابی نیز روز 9 دی را روز پیروزی مردم ایران دانست و خاطرنشان کرد: مردم می‌دانند حفظ و حراست و نگهداشتن پیروزی قطعا پرهزینه تر از خود پیروزی است و هیچ گروه و طیفی نباید 9 دی را بنام خود مصادره کند.

امام جمعه بناب با بیان اینکه جمهوری اسلامی برای سرپا ایستادن طی 35 سال گذشته مسائل، مشکلات و مصائب سختی را پشت سر گذاشته است، اظهار داشت: دشمنان نظام درطول این مدت با همه توان خود تلاش کردند تا نظام جمهوری اسلامی را ساقط کنند.

وی تصریح کرد: در فتنه سال 88 نظام هزینه های زیادی پرداخت کرد، مخصوصا مقام معظم رهبری زحمات زیادی را بعد از فتنه سال 88 متحمل شدند و با شناسایی نقشه های کامل دشمنان فشارهای مضاعفی را متحمل شدند.

حجت الاسلام والمسلمین باقری بنابی همچنین تاکید کرد: درجریان فتنه 88 شیاطین و دشمنان از ساده لوحی برخی افراد ناآگاه استفاده کردند و تلاش نمودند نظام را قلع و قمع کنند، ولی هوشیاری و تدابیر مقام معظم رهبری و آگاهی ملت تمام توطئه های دشمنان را نقش برآب کرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی بناب تصریح کرد: حماسه 9دی روز ملی حمایت از ولایت و رهبری است و درواقع روز عهد و میثاق امت با امام خود است که اعلام کردند«ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند».

حجت الاسلام والمسلمین باقری بنابی اظهارکرد: حماسه 9دی متعلق به مردم است و هیچ گروه و طیفی نباید 9دی را بنام خود مصادره کند، چرا که هرگونه انحصار 9دی توسط یک گروه، خیانت به نظام و رهبری است.

روز بصیرت مردم

در ادامه، امام جمعه تسوج از روز نهم دی به عنوان روز بصیرت و میثاق با ولایت نام برد و تاکید کرد: فتنه‌ گران در سال 88 قصد داشتند با براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ستون خیمه ولایت فقیه را سست کنند.

حجت‌الاسلام ابراهیم بجانی تاکید کرد: اما مردم با بصیرت کامل وارد صحنه شده و از آرمان‌های نظام و انقلاب و ولایت فقیه حراست کردند.

گزارش: بیت اله احمدی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha